Хванаха мъж, който търка жезъла докато шофира. Онанистът е засечен да лъска

...
Хванаха мъж, който търка жезъла докато шофира.
Онанистът е засечен да лъска
Коментари Харесай

Бургазлийка засне мъж да лъска бастуна докато шофира, притеснена е да не започне да напада жени

Хванаха мъж, който " търка жезъла " до момента в който кара.

Онанистът е засечен да " лъска бастуна "  докато кара лек автомобил в бургаския ж.к. " Възраждане ". На видео се вижда по какъв начин лидерът на колата с бургаска регистрация се облекчава с едната ръка, а с другата държи кормилото. На безсрамника му се стъжни от публичната изява, откакто бе изловен и сниман от жена, до момента в който прекосявал няколко пъти през ул. " Дебелт ".

" Докато събирах прането забелязах алената " Тойота ". Не знам за какво се загледах тъкмо в тази кола. Видях по какъв начин мъжът мастурбираше и в това време шофираше. Събрах прането, след което се прибрах у дома и след 3-4 минути взех решение да изпуша една цигара на балкона. Телефонът беше в ръката ми, когато още веднъж видях " Тойотата " да минава и съумях да я фотографирам. По улицата минаваха и пешеходци, които очевидно се прибираха към дома след бурята, и евентуално са се разминали със " странния " водач. Подобни извратени прояви навеждат на мисълта, че този човек, който е може би към 35-годишен, очевидно е душевен невменяем. Едва ли се прибира от фитнес и си клати шейка ", споделя очевидецът, представена от " Флагман ".

" Какво ще стане, в случай че на следващия ден стартира да атакува дами, с цел да задоволи половите си потребности? ", пита още създателят видеото.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР